Rabobank Clubsupport

3 september 2022

Rabobank ClubSupport 2022: stemmen voor onze Harmonie !

“Muziek in ons dorp op z’n best”

 

Ook dit jaar doen we weer mee met de landelijke “Rabo ClubSupport”. Een mooie actie waarbij we gratis gesteund worden door leden van de Rabobank. Binnenkort is het dus weer tijd om op PHEV te gaan stemmen! Stemmen kan dit jaar van 5 t/m 27 septemberElke uitgebrachte stem op Harmonie PHEV is geld waard. Als iedereen mee doet, loopt dit dus snel op.

 

Ieder lid van de Rabobank regio Eindhoven mag daarbij op PHEV stemmen, dus ook ouders, familie, buurtgenoten, vrienden, etc.  Daarom is het belangrijk dat we met z’n allen deze actie breed onder de aandacht brengen in ons netwerk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren.

Onze opbrengst besteden we aan “Muziek in ons dorp op z’n best”. Prachtige uitvoeringen voor jong en oud in Son en Breugel. Met verrassende concerten van onze orkesten en slagwerkgezelschappen, samen met solisten en collega muzikanten uit ons dorp zorgen we voor prachtige producties. Door muziek en entertainment verbinden we zo mensen met elkaar in een gezamenlijke beleving. Rabobank rekeninghouders kunnen online stemmen via de Rabo App of op rabobank.nl/clubsupport.