Bloaskaken

Onze blaaskapel, tevens hofkapel van Krutjesgat, bestaande uit een aantal muzikanten die hun talenten laten horen bij het carnavalsfeest in Son en bij andere feestelijke evenementen zowel binnen als buiten het dorp. In 2017 al 3x 11 jaar jong!

Goede muziek, veel sfeer, amusement, veelzijdig, succesvol, lef, reputatie, ja zo kunnen we nog wel even doorgaan. Onze blaaskapel De Bloaskaken geniet niet alleen nationale maar ook internationale bekendheid. Bij tal van grote (sport)evenementen en feesten zijn zij te gast en weten ze het publiek op geweldige wijze te vermaken. Zo ook tijdens het "Coen und Sander Fest" in 2018. De Bloaskaken produceerden in de loop der jaren een aantal geluidsdragers, staan op een aantal verzamel CD's en wisten enkele malen door te dringen tot de Nederlands hitlijsten. De Bloaskaken spelen voor zalen met honderd tot enkele duizenden bezoekers. Hun repertoire is allround te noemen en de sfeer die zij brengen is altijd aanstekelijk.

De Bloaskaken repeteren (in het seizoen en op onregelmatige tijden) in het Dommelhuis op maandagen vanaf 20.00 uur. Op welke data en tot hoe laat dan? Altijd een verrassing.

Voor meer informatie kijk snel op hun eigen website: http://www.bloaskaken.nl of hun eigen Facebookpagina.

 

Bijgewerkt tot 01-12-2022