Informatie algemeen

Onder het tabblad 'Informatie voor PHEV'ers' bieden we informatie aan die specifiek bedoeld is voor (aanstaand) muzikanten en leerlingen van PHEV. Uiteraard is de informatie ook bedoeld voor de ouders van de jeugdige muzikanten en onze vrijwiligers. Kortom informatie die voor alle PHEV'ers van belang is. Het betreft hier formeel vastgestelde documenten die gebruikt worden door bestuur, muzikanten en andere betrokkenen binnen PHEV. Van elk intern document dat is vastgesteld door het bestuur, staat in het document aangegeven wat de datum van vaststelling en publicatie is. Daarnaast staan hier ook enkele documenten die handig zijn voor de organisatie van evenementen.

Voor deze pagina is geen wachtwoord nodig. Iedereen heeft vrij toegang tot deze informatie. Vertrouwelijke en persoonsgerichte informatie publiceren we niet op deze website, maar gaat direct naar de betrokkenen via e-mail.

Heb je wensen of suggesties om deze pagina te verbeteren, of mis je informatie, laat het ons dan weten aan de voorzitte via voorzitter@phev.nl.

 

Informatie bijgewerkt t/m 26-03-2023