Klapstoelenconcert Muziek op het Plein

4 juli 2019

Muziek op het Plein. Een zomerse donderdagavond 4 juli

Ook dit jaar sluiten we als Harmonie ons muziekseizoen af met een gratis openluchtconcert in Son en Breugel. Dit jaar doen we dat met maar liefst 5 orkesten op het Kerkplein in Son en Breugel. Aangezien de 5 orkesten samen veel te groot zijn voor de Kiosk nemen we als muzikanten plaats onder de schaduw van de Sonse kerktoren en is het gehele kerkplein ter beschikking voor het publiek.

Het concept is in ons dorp inmiddels bekend. Het publiek neemt zelf een eigen klapstoel en wat lekkers te eten en te drinken mee. Dan zorgen ons Harmonieorkest, de jeugd van de Opleidingsharmonie en het Samenspelorkest en ook nog de Percussiegroep en de Leerlingpercussiegroep  voor het entertainment. 

Kortom, op donderdagavond 4 juli om 19.30 is het genieten van een heerlijk zomers concert. Kom alleen of met familie en buurtgenoten. Samen maken we er dan een mooie avond van. De muziek hebben wij als Harmonie in de hand, het weer echter niet. Houdt daarom bij dreigend weer de berichten op social media in de gaten voor doorgang van het concert.