Kerstvoorstelling Harmonie "De Kerstherberg"

30 september 2019

De Kerstherberg

Een kerstconcert van Harmonie Pro Honore et Virtute ten bate van de dagbesteding Berkenstaete

 

Na het indrukwekkende Bevrijdingsconcert tijdens Remember September, maakt de Harmonie zich op voor een nieuwe reeks voorstellingen “De Kerstherberg”, die iedereen al helemaal in de sfeer van kerst brengen. Op een bijzondere muzikale manier nemen we ons publiek een avond mee in het Kerstverhaal.

De opbrengsten van deze benefietconcerten gaan naar de dagbesteding van Archipel Zorggroep, locatie Berkenstaete. Zij kunnen onze, en ieders steun goed gebruiken voor de bewoners.

Het concert voeren we uit in Berkenstaete op zaterdag 14 december om 19.30 uur. De toegang is vrij voor bewoners. Aangezien de capaciteit van Berkenstaete beperkt is, voeren we op donderdag 12 december om 20.00 uur een extra voorstelling uit in het Vestzaktheater. 

 

Wil je het concert De Kerstherberg gratis beleven? Dat kan met deze aanbieding: Als je uiterlijk 12 december Vriend van de Harmonie wordt, ben je gratis welkom met maximaal 2 personen voor de voorstelling op donderdag 12 december in het Vestzaktheater. Daarnaast geniet je van vele voordelen zoals het jaarlijkse Grand-Merci concert exclusief voor de Vrienden.

Aanmelden als Vriend van de Harmonie kan via Rinus Verhagen: macverhagen@kpnmail.nl, of telefonisch: 0499 – 476759. Indien u gebruik wilt maken van deze aanbieding, kunt u dit voor 18 oktober bevestigen per mail: kaartverkoop@phev.nl onder vermelding van uw naam, het aantal kaarten (maximaal 2) en de toevoeging “Kerstherberg Vriend van de Harmonie”. Dan zorgen wij dat bij binnenkomst op donderdagavond 12 december de kaarten voor u klaarliggen.