Jeugd PHEV slaagt voor examens

24 juni 2019

Jeugd maakt stappen met behalen muziek-diploma

Afgelopen zaterdag 22 juni was weer een prachtige dag voor de muziekleerlingen van onze Harmonie PHEV. Maar liefst 10 van onze jonge muzikanten gingen op voor hun praktijkexamen en slaagden allemaal. Proficiat. Na de vele lessen van jullie docenten en thuis flink studeren, hebben jullie met een prachtig optreden laten zien dat jullie je instrument prima kunnen bespelen. Mooi om jullie in een (of zelfs meerdere) orkesten van de Harmonie te zien en te horen spelen. Jongens en meiden, we zijn trots op jullie.

Wij feliciteren de volgende leerlingen met het diploma A op de instrumenten:

Trompet: Matt Philips. Klarinet: Marit Romers. Hoorn: David Bansal

 

Een stap hoger, voor het B-diploma feliciteren we op trompet: Jochem Buijs

 

En uiteraard ook de felicitaties voor de volgende muzikanten met hun C-diploma:

Dwarsfluit: Veerle Sanders en Ina Meulendijks. Klarinet: Laura Dolmans. Hoorn: Balder en Vere van de Weijer (met lof geslaagd). Trompet: Arron van de Weijer (met lof geslaagd)

 

Dank ook aan onze professionele docenten die met hun enthousiaste inzet de leerlingen niet alleen vaardig maken op hun instrument, maar ook de passie voor muziek bijbrengen: Monique Oosting (dwarsfluit), Antoine van Rooij (trompet), Jaap van Wershoven (hoorn) en Ralph Brummans (klarinet). Met jullie inzet houden de leerlingen plezier in het maken van muziek.