Jeugd Herfstconcert 21 november

21 november 2021

Jeugd Harmonie voert herfstconcert uit

 

De dagen worden korter en de bladeren vallen weer van de bomen. Tijd voor de jeugd van onze Harmonie om ons op zondagmorgen 21 november vanaf 11.00 in het Vestzaktheater te trakteren op een warm herfstconcert. Nadat het de afgelopen tijd wat stilletjes was, hebben deze jonge muzikanten de repetities weer opgepakt en is een mooi concert samengesteld.

Tijdens het herfstconcert treden de Opleidingsharmonie onder leiding van dirigente Marly Sengers en het Samenspeelorkest gedirigeerd door Freddie Louwers op. De wat oudere jeugd van de Opleidingsharmonie weet inmiddels hoe het is om op een podium op te treden. Voor enkele muzikanten van het Samenspeelorkest is het de eerste keer dat zij optreden voor publiek. Best spannend en een mooie ervaring dat je bij onze Harmonie als zo snel na je eerste muziekles in een echt orkest mag optreden.

De entree is gratis en u hoeft zich niet vooraf aan te melden. Voor toegang tot het Vestzaktheater is een geldig coronatoegangsbewijs en ID-bewijs vereist. 

Voor jong en oud een mooie muzikale afsluiting na een heerlijke herfstwandeling of anders een goede start van deze zondag. De jeugd heet iedereen van harte welkom.