Corona maatregelen verlengd t/m 28 april

woensdag 8 april

Maatregelen i.v.m. Corona-virus verlengd t/m 28 april.


Het Coronavirus blijft ons allen in een greep houden. Ieder van ons wordt er op de een of andere manier door geraakt. Als (groot)ouder, als kind, als werknemer of werkgever, als scholier of student, als ondernemer, als mantelzorger, als vrijwilliger, als muzikant, docent of dirigent.

Op 31 maart heeft het kabinet besloten alle maatregelen in het kader van het Coronavirus tot en met 28 april 2020 te verlengen. Dit bovenop de maatregel dat evenementen met vergunnings- of meldplicht tot 1 juni verboden zijn. Ook de KNMO schaart zich achter deze maatregelen en het Vestzaktheater is gesloten.

Voor Harmonie PHEV betekent dit dat onze repetities van de muziekgezelschappen, de fysieke muzieklessen, de optredens, en alle overige samenkomsten, zoals ook het kienen, tot en met 28 april 2020 niet door gaan. 

Daarnaast hebben de maatregelen ook gevolgen voor activiteiten die nĂ  28 april gepland staan. Of, en de wijze waarop deze doorgaan, beraden we ons als bestuur nog in overleg met betrokken dirigenten, docenten, organiserende commissies en andere betrokkenen. Het volgende is nu wel duidelijk:
- Het Lenteconcert van de Opleidingsharmonie en de (Leerling)Percussiegroep op 17 mei gaat niet door.
- Het schoolpleinconcert op 18 juni gaat niet door.
- De theorie en praktijkexamens plannen we in de 2e helft van 2020.

Ook nu geldt dat de landelijke en aangekondigde maatregelen en adviezen in beweging zijn. Mochten er aanleidingen zijn om onze maatregelen opnieuw aan te passen, of te verlengen, dan horen jullie dat via de mail, website en social media.