Corona Maatregelen verlengd t/m 19 mei

vrijdag 24 april

Maatregelen i.v.m. Corona-virus verlengd t/m 19 mei.


Afgelopen dinsdag zijn de afgekondigde maatregelen verlengd t/m 19 mei. De aangekondigde verruiming voor onderwijs voor basisschoolleerlingen en sport voor jongeren t/m 18 jaar geldt helaas niet voor de amateurmuzieksector.

Voor PHEV betekent dit concreet dat de huidige situatie voort duurt tot zeker 19 mei. Alle fysieke lessen, repetities, optredens en andere activiteiten gaan tot 19 mei niet door.

Hoe graag we ook hadden aangekondigd dat fysieke muzieklessen en mogelijk ook repetities voor de jeugdorkesten weer mogelijk zouden zijn, het is helaas nog niet toegestaan. 

Achter de schermen werkt de KNMO, samen met andere organisaties in de cultuursector i.o.m. de beleidsmakers in Den Haag aan protocollen om onze muziekhobby op korte termijn weer mogelijk te maken. Zie de website van de KNMO voor een nadere toelichting van de Corona-maatregelen voor de amateur-muzieksector.

Gisteren heeft de KNMO ook besloten om alle concoursen voor 2020 af te gelasten. Voor het Harmonieorkest betekent dit dus geen deelname aan het concours dit jaar.