Annuleren Dorpsconcert 26 Nov

22 november 2021

Helaas gaat het aangekondigde Dorpsconcert op 26 november in het Vestzaktheater niet door.

 

Een vervelende beslissing om te nemen, want o wat hadden we het graag gedaan; eindelijk weer een mooi concert voor orkest en publiek en een mooi moment om onze jubilarissen en vertrokken bestuursleden passend te eren.

Helaas is de werkelijkheid anders. De realiteit is dat de besmettingen en ziekenhuisopnamen in Nederland blijven stijgen en niemand kan voorspellen wat dit de komende weken gaat doen. Hoewel we het concert strikt genomen binnen de nu geldende maatregelen mogen uitvoeren, achten we het niet verantwoord genoeg om dit op een manier te doen die bij ons past: professioneel, met een vol orkest, in een gezellige sfeer, veilig en vrij van druk.

Iedereen, zowel binnen het orkest, als ons publiek willen we zonder bezwaar laten genieten van een optreden en de gelegenheid geven om elkaar te ontmoeten met een drankje in de foyer. Naar ons inzicht kan dat nu helaas niet. Dat is een enorme teleurstelling, zeker voor iedereen die er zo naar uitzag: muzikanten, dirigent en ieder die al tickets besteld hebben. 

Hoewel niemand weet wat Corona de komende maanden voor impact heeft, plannen we door en bewegen we zonodig mee. We vinden een passende datum en vorm waarop we wel weer kunnen stralen en het concert mogelijk is.