Sponsoren

Music in Blue 2017: mede mogelijk gemaakt door onze ondersteuners!
 
Het organiseren van een schitterend concert als Music in Blue gaat niet vanzelf. Naast de inzet van vele vrijwilligers zijn er ook de nodige kosten mee gemoeid. Deze kosten maken we om er een uniek en prachtig concert van te maken, zowel voor publiek als voor deelnemende orkesten en artiesten.
 
De kosten worden slechts deels gedekt door de verkoop van toegangskaarten. Daarnaast voeren de leden van de deelnemende orkesten, ondersteund door andere betrokkenen van de Harmonie diverse lokale acties uit. Ook de stichting Vrienden van de Harmonie steunt ons hierbij.
 
We danken iedereen die tijdens de Rabo-Clubkasactie van de Rabobank Het Groene Woud Zuid in 2016 op de Harmonie heeft gestemd. Dit maakt een schitterend Music in Blue 2017 weer een stukje dichterbij.
 
Dat niet alleen de Harmonie zich inzet voor de muzikale ontwikkeling van de jeugd in Son en Breugel tonen onze sponsoren aan. We voelen ons enorm gesteund door hun bijdrage. Onderstaand zie je een actueel overzicht van de sponsoren van Music in Blue 2017.

 

 

Subsidieverleners

Met deze bijdragen en onze eigen acties zijn we een heel eind op weg, echter we zijn er nog niet. Daarom zijn we nog steeds op zoek naar sponsoren. Voor informatie over de Harmonie Pro Honore et Virtute, de concerten in 2017 en de mogelijkheid om hierbij een bijdrage te leveren als sponsor, zie bijgevoegde folder [pdf] of neem contact op met Hans Waals: communicatie@phev.nl of 06-50845982. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden.