Even voorstellen: Zangcoach Helga Westerman

Helga Westerman is met haar eigen zangstudio in Son en Breugel geen onbekende. Zelf is zij mezzo-sopraan en afgestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam in de vakken solozang en opera (cum laude). Tevens heeft zij piano gestudeerd. Al vanaf haar studietijd heeft ze regelmatig opgetreden in zowel binnen- als buitenland. Vele oratoriumwerken staan op haar repertoire en ook heeft Helga vele operarollen gezongen. Verder stonden er regelmatig liedrecitals op haar programma. De laatste jaren richt Helga zich vooral op het lesgeven in haar eigen zangstudio thuis, in Son en Breugel, aan beginnende- en gevorderde leerlingen. Ze geeft hierbij les in alle stijlen; van klassiek tot musical tot popmuziek. Verder geeft ze ook koorscholing aan diverse koren en was Helga als zangcoach betrokken bij diverse musicals in de regio. Voor meer informatie over Helga Westerman en haar zangstudio: http://www.helgawesterman.nl.

Ondersteunen van cultuur in onze regio? Doneer dan nu via de Anjeractie van het Prins Bernard Cultuurfonds

Ons Jeugdpromsconcert Music in Blue 2017 is door de Anjeractie van het Prins Bernard Cultuurfonds geselecteerd als een evenement om de cultuur in Son en Breugel en de regio te ondersteunen. Ook u kunt een waardevolle bijdrage leveren aan de muzikale ontwikkeling van de jeugd van Son en Breugel. Uw gift stelt ons in staat om er een prachtig concert van te maken. Doneren gaat eenvoudig online via de volgende link:

Doneer nu!

Doneren kan t/m 31 mei.

We zouden het geweldig vinden als u naast uw donatie, de link ook deelt met uw familie, vrienden en contacten op Facebook, per mail of andere wijze.

Hartelijk dank namens alle cultuur- en muziekliefhebbers. We zien u graag bij Music in Blue 2017! Op zaterdag 25 november.