Kaartverkoop

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Wees er snel bij want de kaartverkoop gaat hard! De kaarten kosten € 7,50 per stuk en bestaan uit gekleurde polsbandjes. Deze polsbandjes zijn te koop bij onze partners in Son en Breugel: Cafetaria Spierings en Schoenmakerij Albert Boudewijns.

Elk polsbandje staat garant voor een zitplaats in sporthal de Bongerd tijdens dit geweldige concert Music in Blue 2017. Een belevenis voor jong en oud. Trakteer u zelf, uw gezin, familie, vrienden, of buurtgenoten op een mooie avond.

De zitplaatsen zijn ongenummerd en de plaatsen zijn vrij, dus kom op tijd voor de best mogelijke plaats. De exacte begintijd van het concert en de tijd van opening van de zaal laten we u nog weten. Tijdens het concert kunt u tijdens een pauze gebruik maken van Feestcafe de Bongerd.

Met uw polsbandje bent u na afloop het concert ook van harte welkom op de afterparty in Feestcafe de Bongerd, waarbij u de muzikanten en de artiesten kunt ontmoeten. Uiteraard maken we er ook dan weer een muzikaal feestje van.

Wij zien u graag samen met velen op zaterdag 25 november in de Bongerd.