Music in Blue 2017

Music in Blue 2017: voor en door de muzikale jeugd van Son en Breugel!
 
"Music in blue was in 3 woorden ge wel dig. PHEV 100 jaar. Met deze jeugd kunnen ze weer 100 jaar vooruit. #senb"
 
Dit twitterde een toeschouwer enthousiast na het enorme succes van de editie in 2012.
 

Tijdens de viering van het 100 jarig bestaan van Harmonie Pro Honore et Virtute werd in april 2012 een uniek jeugdpromsconcert gehouden met de naam Music in Blue. Hiervoor werd sporthal de Bongerd omgetoverd in een ware concerthal. Voor een volledig gevulde zaal lieten de jeugdorkesten van de Harmonie zien hoe mooi het is om samen muziek te maken.
 
Harmonie Pro Honore et Virtute is dan ook trots dat we op 25 november 2017 een volgende editie van dit jeugd muziekspektakel organiseren. Wederom bouwen we voor dit concert sporthal de Bongerd in Breugel om tot een ware concertzaal.
 
Veel van onze jeugdmuzikanten uit 2012 zijn inmiddels doorgestroomd naar het Harmonieorkest en heeft daar al menig concert, en zelfs het concours meegemaakt. Nieuw talent dient zich inmiddels weer aan. Jonge leerlingen die met hun muzikale hobby wekelijks lessen volgen en repeteren binnen een orkest. Hoogste tijd dus om ook hen een podium te geven en Son en Breugel opnieuw te trakteren op een prachtig jeugdconcert.
 
Ook dit keer belooft Music in Blue een geweldig spektakel te worden. Naast de eigen jeugd zoekt de Harmonie hiervoor bewust de verbinding met talenten die ook een podium verlangen. Zonder alles al te verklappen denken we bijvoorbeeld aan lokale zangtalenten en muzikanten. Music in Blue 2017 staat garant voor gedenkwaardige optredens die bruisen en waar de energie van af spat.
 
De leden van de Harmonie zien dit evenement zeker niet als extra belasting, ook al vraagt het extra tijd in de voorbereiding met alle partijen. Zoals een muzikant het zegt: ”het geeft zoveel energie omdat we het allemaal zo leuk vinden om hieraan mee te werken. Ooit waren wij zo jong en kregen we de kans om iets moois te laten horen en zien. Dat gunnen we de jeugd van Son en Breugel nu ook.”
 
De voorbereiding is inmiddels in volle gang. De jeugd draagt zelf prima ideeën aan en voert, naast de repetities, ook diverse acties in het dorp uit om het concert ook financieel mogelijk te maken. Music in Blue 2017 is van start en gaat een grootse beleving worden!
 
Volg de voorbereidingen van Music in Blue op deze site en op de facebookpagina van Harmonie Pro Honore et Virtute.
 
De talenten van Music in Blue 2017 verwelkomen u allen graag op zaterdag 25 november 2017 in de Bongerd