Algemeen

Muziek maken is een leuke en ontspannende hobby die je tot in lengte van jaren kunt blijven beoefenen. Binnen onze stichting bieden wij een muziekopleiding voor diverse instrumenten. Hiervoor hebben wij professionele leerkrachten in dienst. Het doel van onze opleiding is uiteraard om leerlingen op te leiden om zodoende ons harmonieorkest op een kwalitatief aanvaardbaar niveau te brengen en te houden. Daartoe bieden wij gemotiveerde mensen gelegenheid om deel te nemen aan onze muziekopleiding.

Wij leiden onze leerlingen op voor erkende diploma's en dit alles tegen relatief lage kosten. Onze leerlingen krijgen per jaar 37 privé lessen van 30 minuten. Deze methode garandeert persoonlijke aandacht en de juiste ondersteuning. Hierbij zijn wij als stichting maar ook u als leerling gebaat.

 

Wat verwachten wij van onze leerlingen?

  1. inzet en motivatie.

Wat bieden wij onze leerlingen!

  1. een professioneel verzorgde muziekopleiding
  2. volledige begeleiding en ondersteuning
  3. een goed instrument in bruikleen tegen geringe kosten
  4. de kans om mee te gaan spelen in diverse orkesten
  5. allerlei leuke activiteiten

 

Aanmelden

Inschrijving als leerling geschiedt door inlevering van zowel het volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier als het machtigingsformulier [overzicht formulieren], door de desbetreffende meerderjarige leerling of door de ouder of verzorger van de minderjarig leerling. Beide formulieren zijn te downloaden of zijn verkrijgbaar bij Freddie Louwers, bestuurslid van de Stichting Pro Honore et Virtute en belast met de sectie opleidingen. U kunt de ingevulde en ondertekende formulieren inscannen en mailen naar opleidingen@phev.nl of u kunt deze opsturen naar onderstaand adres:
 
Freddie Louwers
Zuiderkruislaan 11
5694 LS Son en Breugel
tel: 0499-323898
 
Benieuwd wat de kosten zijn? De tarieven vindt u hier. Inschrijvingen, het inschrijfgeld en het bijbehorende lesgeld gelden voor de duur van een volledig cursusjaar. Opzegging van muzieklessen is mogelijk op basis van tweemaal per jaar en wel voor 30 juni en 31 december.
 
Heeft u interesse in onze muziekopleiding of heeft u vragen? Dan kunt u te allen tijde contact opnemen met Freddie via 0499-323898 of opleidingen@phev.nl.