Sponsoren, bedankt!

15 juni 2017

Prins Ronald winnaar Maestro veiling

8 mei 2017

De veiling is inmiddels voorbij. Uiteindelijk bleken Adjudant Arjen en Prins Ronald het hoogste bod te hebben gedaan. Prins Ronald zal op 10 juni op de bok klimmen als dirigent van de harmonie. Wij wensen Prins Ronald heel veel succes!

De jury van Maestro: boordevol ervaring en muzikaliteit

6 mei 2017

Nu de Maestro’s de laatste weken van de voorbereiding in gaan en druk aan het oefenen zijn op de door hen toegewezen muziekstukken, is het tijd om de jury aan u voor te stellen. Zij krijgen de moeilijke taak om de Maestro’s te beoordelen en uiteindelijk de winnaar van Maestro Son en Breugel 2017 aan te wijzen.  We stellen graag de juryleden aan u voor. De jury zal bestaan uit Martien Maas, 24 jaar lang dirigent van Pro Honore Et Virtute, Johan Smeulders, huidig dirigent van de harmonie, en Pieter Melisse, voormalig trompettist van Pro Honore Et Virtute.

Een driekoppige jury die bol staat van de muzikaliteit en veel ervaring heeft in de harmoniewereld. Op 10 juni zullen zij de zes Maestro’s beoordelen op o.a. hun dirigeerkwaliteiten, hun muzikale gevoel en de overdracht van het karakter van de stukken op het orkest. Meer informatie over de juryleden vindt u onder het tabblad Jury op deze website. 

Word jij de zevende maestro tijdens Maestro Son en Breugel 2017?

8 mei 2017

De veiling is inmiddels voorbij. Uiteindelijk bleken Adjudant Arjen en Prins Ronald het hoogste bod te hebben gedaan. Prins Ronald zal op 10 juni op de bok klimmen als dirigent van de harmonie. Wij wensen Prins Ronald heel veel succes!

Heb jij er al altijd al van gedroomd om een keer als dirigent voor een groot orkest te staan? Zou jij de kick willen voelen van het leiding geven aan een groep van ruim 65 muzikanten? Zou jij willen ervaren hoe het is om op de bok te staan als een echte maestro voor het Harmonieorkest van Son en Breugel? Dan is dit jouw kans! Vanwege de overweldigende reacties op dit unieke concert stelt Harmonie Pro Honore et Virtute nog één plek als maestro ter beschikking tijdens de concertavond door deze te veilen onder de belangstellenden. Vanaf nu kun jij gaan bieden om op 10 juni de zevende maestro te worden. Degene met het hoogste bod mag tijdens het concert een stuk dirigeren samen met ons Harmonieorkest.

Wat kunnen wij je bieden? Een ervaring om nooit te vergeten, dat sowieso. Je hoeft niet muzikaal te zijn, maar liefde voor muziek is mooi meegenomen. Je krijgt een stuk toegewezen wat jij op 10 juni mag dirigeren. Je krijgt goede begeleiding vanuit het orkest en mag ook op een repetitieavond ervaren hoe het is om op de bok te staan en jouw nummer in te studeren. Tijdens de concertavond zul je niet gejureerd worden. Je optreden is dus buiten mededinging van de competitie voor de andere maestro’s. Je krijgt wel een prachtig podium om te laten zien wat je kan.

Is dit altijd al jouw droom geweest en lijkt je dit interessant? Stuur dan een e-mail naar maestro@phev.nl en vermeld het bedrag wat jij ervoor over zou hebben om deze uitdaging aan te gaan. Op deze website en onze Facebookpagina zullen we regelmatig het hoogste bod tonen zodat je weet wat er nodig is om die felbegeerde plek te bemachtigen. Dit is je kans, dus pak deze met beide handen aan! Met de opbrengst van de veiling sponsor je bovendien de Harmonie, zodat Pro Honore et Virtute kan zorgen voor verdere muzikale ontwikkeling van o.a. de jeugd in ons dorp. Natuurlijk mag je ook bieden op deze maestroplek voor iemand anders, iemand van wie je weet dat hij of zij het echt mooi zou vinden om ooit als dirigent op te treden. Een familielid, vriend of collega, dat is allemaal mogelijk. Zo is het een prachtig cadeau.

De veiling loopt tot 30 april 2017. De minimale leeftijd om mee te doen is 18 jaar. Mocht je niet de wens hebben om op de bok te klimmen als dirigent, maar toch het concert Maestro Son en Breugel 2017 willen sponsoren, dan is dat ook mogelijk. Stuur hiervoor een mail naar ons bestuurslid PR en Communicatie, Hans Waals, via communicatie@phev.nl en dan brengen wij je graag op de hoogte van alle mogelijkheden. 

Nancy van Heeswijk en Raymond Bonnier presenteren Maestro Son en Breugel 2017

1 januari 1970

Nu de maestro’s bekend zijn en de harmonie druk bezig is met repeteren, begint ook de rest van het Maestroconcert meer vorm te krijgen. Voor de presentatie van de avond heeft harmonie Pro Honore Et Virtute twee bekende gezichten weten te strikken. De maestro’s en het orkest zullen worden aangekondigd door Nancy van Heeswijk en Raymond Bonnier. Een verrassend duo, ieder met veel podiumervaring maar nog niet eerder als duo met elkaar. Nancy is haar hele leven al bezig met zang en entertainment. Son en Breugel heeft haar leren kennen tijdens de zittingsavonden van 2016, waar ze als Trijntje indruk maakte met haar stem en met haar jurk. Ook dit jaar zong ze weer de sterren van de hemel tijdens de Krutjesgatse artiestenavonden. Daarnaast heeft ze het afgelopen jaar o.a. opgetreden bij Samenloop voor Hoop, het 10-jarig bestaan van de kiosk en de Santarun. Ook de stem van Raymond Bonnier is in ons dorp alom bekend. Een oneindige lijst aan presentatieklussen heeft hij al op zijn naam staan. Wie kent hem niet als presentator van de carnavalsoptocht, de prinsbekendmaking op 11-11, de goederen- en dienstenveiling , Ons Dorp Live, Samenloop voor Hoop en het Tower festival, om maar een paar van zijn presentatieklussen te noemen. Het spreken in het openbaar zit Raymond dan ook in het bloed, maar dat is niet gek als je de zoon bent van een burgemeester. Nancy en Raymond zullen u op zaterdag 10 juni door het programma heen leiden. Heeft u nog geen kaartje? Er zijn nog kaarten te koop bij Café Restaurant de Zwaan en Cafetaria Spierings. 

 

Kaartverkoop Maestro van start

1 januari 1970

Het gezelschap, bestaande uit Leon Spierings, Kristel Pols-Engel, Rob Verschuren, Tom van den Nieuwenhuizen, Nell van Doleweerd en Pieter Egmond, zal zich inzetten om op zo goed mogelijke wijze leiding te geven aan de muzikale trots van Son en Breugel, het Harmonieorkest van Pro Honore et Virtute.

Inmiddels hebben de kandidaat Maestro’s kennis gemaakt met het orkest en zijn ze druk aan het oefenen om een goede indruk op het podium achter te laten. Het concert zal plaatsvinden in de zaal van Café Restaurant De Zwaan en begint om 20.00 uur.

De kaartverkoop is van start gegaan. Er zijn staanplaatsen van € 10.00 en zitplaatsen van € 12,50 beschikbaar. De kaarten zijn te koop bij restaurant De Zwaan en cafetaria Spierings. Dit unieke evenement mag u niet missen, dus wees er snel bij, want de kaartverkoop gaat hard.

Maestro's op bezoek

1 januari 1970

Vanavond hebben de Maestro's kennisgemaakt met het harmonieorkest. Ze hebben de kunst af kunnen kijken van Martien Maas.

Pages