Sponsoren

Koningsnacht vieren we samen in Son en Breugel

mede mogelijk gemaakt door onze ondersteuners!
 
Het organiseren van een schitterend concert als het Koningsconcert 2018 gaat niet vanzelf. Naast de inzet van vele vrijwilligers zijn er ook de nodige kosten mee gemoeid. Deze kosten maken we om er een uniek en prachtig concert van te maken, zowel voor publiek als voor deelnemende orkesten en artiesten.
 
De kosten van dit gratis toegankelijk concert worden niet gedekt door de verkoop van toegangskaarten. Ook zijn de eigen middelen van het Oranjecomité en Pro Honore onvoldoende om de lasten te dragen. Vrijwilligers van het comité en de Harmonie zetten zich actief in bij diverse lokale acties, zoals de verkoop van lootjes voor de Lucky Duck Race. Ook de stichting Vrienden van de Harmonie steunt ons bij het realiseren van dit concert.
 
We danken iedereen die tijdens de Rabo-Clubkasactie van de Rabobank Het Groene Woud Zuid in 2017 op de Harmonie heeft gestemd. Dit brengt een schitterend Koningsconcert 2018 weer een stukje dichterbij.
 
Dat niet alleen het Oranjecomité en de Harmonie zich inzetten voor het samenbrengen van de bewoners van Son en Breugel tijdens dit geweldige feest tonen onze ondersteuners en sponsoren aan. We voelen ons enorm gesteund door hun bijdrage. Onderstaand een actueel overzicht van allen die het Koningsconcert 2018 mede mogelijk maken.
 
 
 

Ondersteuning

 

 

Sponsoren

 

 


 

Met deze bijdragen en onze eigen acties zijn we een heel eind op weg, echter we zijn er nog niet. Daarom zijn we nog steeds op zoek naar sponsoren. Voor informatie over de Harmonie Pro Honore et Virtute en de mogelijkheid om hier een bijdrage te leveren als sponsor kunt u contact opnemen met Hans Waals: communicatie@phev.nl of 06 – 5084 5982. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden.