Titel Inleiding
Nieuwsbrief juli 2017
Nieuwsbrief april 2017
Nieuwsbrief januari 2017
Allereerst wil ik namens het bestuur alle muzikanten, leden, vrienden en vrijwilligers een voorspoedig 2017 wensen. Een enerverend jaar hebben we met zijn allen achter de rug en nieuwe uitdagingen voor het nieuwe jaar liggen alweer in het verschiet. Maar eerst gaan we op 3 februari aanstaande op een passende wijze afscheid nemen van onze dirigent Martien Maas.
Nieuwsbrief oktober 2016
Beste muzikanten en alle andere betrokkenen bij Pro Honore et Virtute. In september heb ik aangekondigd het stokje over te dragen aan Henk Vogels. Hij stelt zichzelf voor in deze nieuwsbrief. Goede wijn behoeft geen krans, zal ik maar zeggen. Vanaf 1 december, dus na het concours in Zutphen, neemt Henk de harmonie verder in de ontwikkelingen. De afgelopen zes jaar is er veel gebeurd en veranderd.
Nieuwsbrief juli 2016
Het muziekseizoen zit er weer bijna op. Het kioskoptreden en het klapstoelenconcert van het harmonieorkest sluiten het seizoen af. Daartussen hebben de slagwerkers met een voorspeelavond en diploma-uitreiking hun seizoen afgesloten. En er is weer veel moois op komst na de zomervakantie. Er zijn ambitieuze plannen voor het harmonieorkest, slagwerk en de opleidingsharmonie. Denk aan een Maestro concert, een Music in Blue en Back to concerts.
Nieuwsbrief april 2016
Aan maanden van onzekerheid is in maart een einde gekomen. Het tekort is weggewerkt. Dankzij een ongekend succesvolle verkoopactie door een groepje muzikanten is een groot bedrag opgehaald. En daarnaast heeft de niet aflatende ijver van het bestuur voor de subsidie-aanpassing geleid tot een hogere gemeentelijke bijdrage. De structurele ombuigingen in de begroting zorgen voor een solide financiële basis in de komende jaren.
Nieuwsbrief oktober 2015

Het nieuwe seizoen is weer gestart. Elk orkest heeft zijn eigen programma en dat is in deze editie van de Nieuwsbrief ook prima tot uiting gekomen. Samen vormen de prachtige muziekfamilie Pro Honore et Virtute, kortweg de Harmonie. Al twee jaar op een rij wordt met respect en soms ook met wat kift over ons gesproken. Als tweevoudig winnaar van de befaamde Dorpskwis kan niemand meer om je heen.

Nieuwsbrief juli 2015

En bijna zit er al weer een seizoen op. Wat zijn er veel mooie dingen gebeurd en wat ziet de toekomst er zonnig uit. We gaan dit seizoen in stijl afsluiten met een prachtig klapstoelenconcert in de buitenlucht. Op donderdag 9 juli wordt op het veldje naast Deja Vu een concert gegeven met vlotte nummers en prachtige klassiekers. Het concert wordt ingevuld met een surprise act van the VocalS, die we nog kennen als de Star Sisters.

Nieuwsbrief april 2015

Het jaar is nog maar enkele maanden oud en we hebben ons als harmonie al op diverse momenten laten horen. Denk maar aan het Nieuwjaarsconcert van de opleidingsharmonie, de Carnavalsoptocht, de Paasmis en nog recenter de Jeugdslagwerkdag. Bovendien leveren we aan tal van muziekevenementen een bijdrage, denk maar aan het concert van het Sons kamerkoor waar trombones en slagwerk aanwezig waren. En er komt dit jaar nog meer aan.

Nieuwsbrief januari 2015
Terugblik op 2014 en vooruitblik op 2015. Het jaar 2014 was na de eeuwfeesten weer een 'normaal' muzikaal jaar voor de harmonie. Maar ja, wat is normaal? Ook afgelopen jaar hebben we weer veel mooie momenten mogen meemaken.

Pages