Wintermusical

6 december 2014

De opleidingsharmonie van Pro Honore et Virtute presenteert,  in samenwerking met leerlingen uit groep 6 en 7 van de De Regenboog, De Krommen Hoek en De Harlekijn,  de wintermusical “De club van 4”.

In deze musical voor en door kinderen beleven 4 vrienden een spannend avontuur tijdens een schaatstocht. Maar liefst 19 enthousiaste musicalsterren in de dop spelen en zingen het verhaal. Hierbij worden zij begeleidt met live muziek gespeeld door de opleidingsharmonie onder leiding van Mari van Gils.

Op 24 januari 2015 zullen 2 uitvoeringen gegeven worden, om 15.30 uur en om 19.00 uur in het Vestzaktheater in Son en Breugel. Tussen de voorstellingen door worden er workshops gegeven door onze docenten op alle instrumenten. De kinderen die komen kijken kunnen dan de verschillende instrumenten uitproberen. 

Kaartjes voor de musical kosten 5 euro (inclusief een consumptie) en zijn te koop bij Schoenmakerij Lederwaren Boudewijns of via musical@phev.nl. Er wordt inmiddels druk gerepeteerd. De komende weken zullen we u op de hoogte houden van de vorderingen.