Talent gezocht! Hoe kan ook jij een bijdrage leveren aan Music in Blue 2017?

20 maart 2017

Op zaterdagavond 25 november 2017 verzorgt Pro Honore et Virtute het Jeugd-Promsconcert Music in Blue. De jeugdige muzikanten van onze Opleidingsharmonie, het Samenspeelorkest en de Leerlingpercussiegroep vormen hierbij de kern, waarbij er zeker ruimte is voor aanvulling vanuit het Harmonieorkest en de Malletgroep. Maar we willen meer! Music in Blue 2017 wordt een prachtig jeugdconcert vòòr en zeker ook dòòr de jeugd van Son en Breugel.

Om dit mogelijk te maken zoekt Harmonie lokale talenten en deelnemers om hier, net als in 2012, samen weer een geweldige en verrrasende avond van te maken. We denken hierbij aan talenten als zang, dans, solo-muzikanten, instrumenten anders dan in de PHEV-orkesten worden bespeeld. Maar ook andere amateurkunstenaars kunnen we mogelijk een podium bieden: musical, toneel, circus, goochelaars, etc. Bij voldoende belangstelling gaan we zeker kijken of we dit in kunnen passen in een prachtig muzikaal programma.

Daarom deze oproep aan alle jeugd van Son en Breugel of de regio: ken je iemand (mogelijk jijzelf wel!) die een uitvoerend talent heeft en dit graag op een podium voor een volle zaal van ruim 400 man wil laten zien samen met de Harmonie, geef dit dan aan. Mocht je zelf niemand weten, maar wel ideeën hebben wie ons met talenten in contact kan brengen, horen we dat ook graag.

We streven ernaar om per 1 mei alle deelnemers compleet te hebben. Op korte termijn dus al! Dan is daarvoor nog veel te doen: zoeken naar potentiele deelnemers, het houden van audities, inpassen in programma, etc.

Dus hoe kan ook jij hieraan bijdragen? Bedenk wel talent jij terug wil zien tijdens Music in Blue op 25 november en stuur jouw bijdrage (liefst voor eind maart 2017) naar Hans Waals via communicatie@phev.nl. Heb je nog vragen of twijfel je over een opgave? Stel je vraag per mail of bel 0499-842383, dan maken we er samen een mooi concert van.