Muzikaal succes voor leerlingen Harmonie Pro Honore

21 juni 2017

Afgelopen zaterdag was een prachtige dag voor de leerlingen van onze Harmonie. 12 Leerlingen gingen op voor hun praktijkexamen en slaagden allemaal. Proficiat. Na de vele lessen van jullie docenten en thuis flink studeren, hebben jullie aangetoond je instrument machtig zijn op het niveau waarop je de lessen gevolgd hebt.
 
Wij feliciteren de volgende leerlingen met het diploma A op de instrumenten:
Trompet: Job van den Akker
Klarinet: Silke Vogels
Alt Saxofoon: Guusje Heijnsdijk en Thijs Vogels
 
En uiteraard ook de volgende leerlingen proficiat met hun B-diploma:
Dwarsfluit: Ina Meulendijks en Sanne Markgraaf
Klarinet: Amber van de Berkmortel, Laura Dolmans en Sophie Coolen
Trombone: Ron van Eijk
Hoorn: Nora Baas
Hobo: Quirine Heijmans
 
Dank ook aan onze docenten die met hun enthousiaste inzet de leerlingen niet alleen vaardig maken op hun instrument, maar ook de passie voor muziek bijbrengen; Mari van Gils (trompet), Monique Oosting (dwarsfluit), Willemijn van den Berg (hobo), Jaap van Wershoven (hoorn), Ben van den Biggelaar (trombone), Ellen Mulder (klarinet), en Mieke Wezenberg (saxofoon).
 
Naast deze prestaties, vierde nog een muzikant zaterdag een succes. Onze slagwerker van het Harmonieorkest Wouter Vogels behaalde bij de Nederlandse Kampioenschappen in het Limburgse Heel een derde prijs in zijn klasse. Prachtig Wouter. Na je titel Brabants Kampioen mag je ook dit mooie resultaat bij schrijven. Zoals je zelf zei “er zat nog meer in”, niet helemaal tevreden met de behaalde 84 punten. Daar ga je de komende tijd samen met je docent Patrick van den Heuvel dan ook vast hard aan werken. Daar komen weer mooie dingen uit.