Afscheid van dirigent Martien Maas

6 januari 2017

Vrijdagavond 3 februari neemt Harmonie Pro Honore et Virtute uit Son en Breugel afscheid van onze dirigent Martien Maas uit Vlierden. Na 24 jaar dirigent te zijn geweest van het Harmonieorkest draagt hij tijdens een afscheidsconcert in het Vestzaktheater de baton over aan zijn opvolger Johan smeulders.

Tijdens deze avond zal Martien geƫerd worden met een prachtig afscheidsconcert vol met verrassingen. Voor de laatste maal onder zijn leiding speelt het Harmonieorkest een selectie uit muziekstukken die de afgelopen 24 jaar mede bepalend zijn geweest voor het huidige hoge niveau van Pro Honore et Virtute. Een periode waarin het Harmonieorkest onder leiding van Martien Maas van de vierde naar de eerste divisie van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie is opgeklommen en zich afgelopen november met een eerste prijs in deze hoogste divisie glansrijk wist te handhaven.

Wilt u, samen met de vele genodigden, dit afscheidsconcert bijwonen om onze Martien voor de laatste maal op de bok te zien? Wilt u Martien persoonlijk bedanken voor zijn jarenlange bevlogen inzet? Dan bent u van harte welkom tijdens het concert en het feest daarna. Het concert wordt gehouden in het Vestzaktheater en vangt aan om 20.00 uur. De toegang is gratis en staat open voor alle belangstellenden.